Delft

Delft is een echte studentenstad. Er zijn veel verschillende verenigingen voor studenten. Dankzij de studenten is de binnenstad erg levendig en gezellig.

Wonen in Delft

Het vinden van een kamer in Delft is niet eenvoudig. Er zijn veel studenten en weinig kamers beschikbaar. Het is daarom verstandig om op tijd te beginnen met het vinden van een studentenkamer.

Wat in de meeste steden een hospiteeravond heet is in Delft een instemmingsavond. Meestal wordt er een instemmingsavond georganiseerd door de bewoners van het studentenhuis, dit doen ze om te kijken wie de nieuwe huisgenoot wordt. Vaak worden er voor een instemming meerdere kandidaten uitgenodigd. Het kan dus zijn dat je de kamer niet krijgt en je verder moet zoeken. Geen probleem, gelukkig kan je via Roombase gratis door blijven zoeken.

TU Delft

De TU Delft is met meer dan 19.000 studenten de grootste en oudste publieke technische universiteit van Nederland. De universiteit is in 1842 opgericht en bestaat uit 8 faculteiten verdeeld over 15 bachelor- en 39 master-opleidingen.

De campus van de Technische Universiteit ligt net buiten het centrum van de stad maar is goed bereikbaar met het OV en op de fiets.

De Haagse Hogeschool

Op de campus van de TU Delft bevindt zich ook een vestiging van de Haagse Hogeschool. Hier wordt onder andere HBO-ICT, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde gegeven.

Hogeschool InHolland

Ook de Hogeschool InHolland bevindt zich met een aantal vestigingen op de campus van de TU Delft.

Roombase heeft studentenkamers in heel Nederland

Roombase is gratis

Onbeperkt kamers bekijken en plaatsen, bij Roombase betaal je daar niets voor. Nu niet en ook in de toekomst niet, dat beloven we.

Makkelijk deelbaar

Gegarandeerd een mooie advertentie met grote foto’s. Makkelijk te delen op Facebook en we zorgen natuurlijk voor je privacy.